artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

mala agatha lyrics – tulalit

Loading...

tak takoni blegak bleguk
jawabanmu manthuk manthuk
sakjane kowe wingi lungo ning endi

metumu yo karo sopo
kok ono wong wadon liyo
nganti kowe ora keno dihubungi
aku nelfon lha kok malah mbok pateni

tulalit tulalit suoro telponmu
tulalit tulalit suoro telponmu
celekat celekit rasane atiku
celekat celekit rasane atiku
sliramu ojo gawe mangkelku

tulalit tulalit suoro telponmu
tulalit tulalit suoro telponmu
celekat celekit rasane atiku
celekat celekit rasane atiku
sliramu ojo gawe mangkelku
sliramu ojo gawe mangkelku

tak takoni blegak bleguk
jawabanmu manthuk manthuk
sakjane kowe wingi lungo ning endi

metumu yo karo sopo
kok ono wong wadon liyo
nganti kowe ora keno dihubungi
aku nelfon lha kok malah mbok pateni

tulalit tulalit suoro telponmu
tulalit tulalit suoro telponmu
celekat celekit rasane atiku
celekat celekit rasane atiku
sliramu ojo gawe mangkelku

tulalit tulalit suoro telponmu
tulalit tulalit suoro telponmu
celekat celekit rasane atiku
celekat celekit rasane atiku
sliramu ojo gawe mangkelku
sliramu ojo gawe mangkelku

# mala agatha


Home . turkish . thailand . spanish . romanian . german . french . russian . polish . korean . japanese . italian