artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lia mahardika lyrics – wengi sepi

Loading...

duh wengi sepi
bintang rembulan kancanono aku
kang lagi kangen lan rindu
nganti angin kang kegowo mimpi
dilali-lali ora biso lali

sak jroning ati
yo mung kowe tresnoku sawiji
ket biyen nganti sak iki
nunggu nunggu nunggu ati tresnamu
ora ono liyo yo mung sliramu

angel ngilangke roso kangenku iki
kangen kangenku setengah mati
angel ngilangi roso pengenku iki
pengen pengen iso dadi siji

aku ku selalu menunggu
tresnoku mung kanggo sliramu
ku tresno sliramu

duh wengi sepi
bintang rembulan kancanono aku
kang lagi kangen lan rindu
nganti angin kang kegowo mimpi
dilali-lali ora biso lali

sak jroning ati
yo mung kowe tresnoku sawiji
ket biyen nganti sak iki
nunggu nunggu nunggu ati tresnamu
ora ono liyo yo mung sliramu

angel ngilangke roso kangenku iki
kangen kangenku setengah mati
angel ngilangi roso pengenku iki
pengen pengen iso dadi siji

aku ku selalu menunggu
tresnoku mung kanggo sliramu
ku tresno sliramu, ku tresno sliramu

# lia mahardika


Home . turkish . thailand . spanish . romanian . german . french . russian . polish . korean . japanese . italian